آخرین خبرها
خانه | آموزش | چطور می‌توانید مودم ADSLتان را به تنظیمات کارخانه برگردانید؟

چطور می‌توانید مودم ADSLتان را به تنظیمات کارخانه برگردانید؟

سلام.

Reset Factory یعنی بازگشت به تنظیمات کارخانه. یعنی پاک کردن تمام تنظیماتی که شما روی دستگاهتان ایجاد کرده‌اید. یعنی دستگاه مثل روز اوّلی می‌شود که آن را خریده بودید!

Reset Factory به درد وقت‌هایی می‌خورد که حسابی توی دستگاهتان دستکاری کرده‌اید و تنظیماتش را به هم ریخته‌اید و حالا مانده‌اید که چه باید بکنید! بعضی وقت‌ها هم هست که شما تنظیماتی را روی دستگاهتان اعمال کرده‌اید اما بعداً یادتان رفته چه کرده‌اید و حالا باز مانده‌اید چه باید بکنید!

محل دکمهٔ Reset Factory در مودم‌های ADSL سری AM24‌ دیتاشین در زیر دستگاه است،‌ همین جا که در عکس زیر مشخص است:

برای بازگرداندن تنظیمات مودم ADSLتان به تنظیمات کارخانه، این دکمه را ــ در حالتی که مودم روشن است ــ می‌فشارید و به مدت ۵ تا ۸ ثانیه نگه داشته، سپس رها می‌کنید. می‌بینید که چراغ‌های جلوی مودم شروع به چشمک زدن خواهد کرد. این نشانهٔ Reset شدن مودم شماست.

بعد از ریست شدن مودم،‌ مشخصات ورود به صفحه تنظیمات مودم به صورت زیر درمی‌آید:

IP Address: 192.168.1.1        |       Username: admin        |        Password: admin

شما به صورت نرم‌افزاری هم می‌توانید مودم‌تان را Reset Factory کنید. برای این کار:

  1. مرورگر خود را باز کنید. (فرقی نمی‌کند مرورگرتان Internet Explorer باشد یا Mozilla یا Chrome یا هر چه.)
  2. IP مودم‌تان را در نوار آدرس وارد کنید. IP پیش‌فرض مودم‌ ADSL دیتاشین را در بالا نوشتم.

  1. اینتر که بزنید، به صفحهٔ لاگینِ (Log in) مودم‌تان می‌رسید. برای ورود به صفحهٔ تنظیمات مودم، نام کاربری (Username) و رمز عبورتان (Password) را وارد کنید. نام کاربری و رمز عبور پیش‌فرض مودم‌ ADSL دیتاشین را در بالا نوشتم. این مشخصات در برچسبی که زیر مودم چسبیده شده هم درج شده است.

  1. پس از درج نام کاربری و رمز عبور (شمارهٔ 1)، دکمهٔ Log in را کلیک کنید. (شمارهٔ 2)

  1. حالا روی سربرگِ Maintenance کلیک کنید (شمارهٔ 1).
  2. سمت چپ روی Reboot کلیک کنید (شمارهٔ 2).
  3. گزینهٔ Reboot را انتخاب کنید (شمارهٔ 3).
  4. لیست کشویی Reboot From را روی گزینهٔ Factory Default Configuration قرار دهید (شمارهٔ 4).
  5. روی دکمهٔ Reboot کلیک کنید (شمارهٔ 5).

اکنون، مودم شما بعد از مدت کوتاهی Reset شده، تمامی تنظیمات آن به حالت پیش‌فرض (Factory) درخواهد آمد.

مجدداً یادآوری می‌کنم تمام تنظیماتی که شما در مودم‌تان ایجاد کرده‌اید، پس از Reset Factory، کاملاً از بین می‌رود و دستگاه شما مثل روز اولی می‌شود که آن را خریدید.

کاش بعضی قسمت‌های زندگی را هم می‌شد Reset Factory کرد!

مدیر خدمات پس از فروش دیتاشین

http://www.datasheen.biz

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

استفاده از مطالب سايت تنها با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شبکه پرداز می باشد.